SF%20logo.png

SF%20Dennis.JPG
Dennis Cools


Palmares:
VERVLOEKT VERLEDEN (2011) - Parketverantwoordelijke Swiffer
VIJF VOOR TWAALF (2012) - Licht en geluid
NOODWEER (2013) - Broer Frank De Pruyter
DE MOORD OP NAPOLEON (2013) - Licht en geluid

HET STOCKHOLM SYNDROOM (2014) - Student Barthel
HET CLUEDO MYSTERIE (2015) - Goochelaar Mister Green "Magic"
KAMER 13 (2015) - Notaris Mertens / Begrafenisondernemer Mertens
BLIND DATE (2016) - Agent Ludwig Vermeylen
VERVLOEKT VERLEDEN (2016) - Inspecteur Pannekoek
DOODZONDE (2016) - Rudy Vercammen
SOS (2017) - Benny Claes
HOTEL PARANOIA (2017) - Liftboy Billy
LEVENSLANG (2017) - Gevangene Sven Trappers
VIJF VOOR TWAALF (2018) - Engelsman Lucas Sunderland

<<< TERUG