SF%20logo.png


Glenn Verbeke

Palmares:
VERVLOEKT VERLEDEN (2011) - Homo Maxime Dumoulin
VIJF VOOR TWAALF (2012) - Fransman Paul Dubois
HOTEL PARANOIA (2012) - Hotelgast Jos Janssens
NOODWEER (2013) - Charmezanger Rony Pardony
DE MOORD OP NAPOLEON (2013) - PatiŽnt Yves Deroeck
GELUKKIGE VERJAARDAG (2014) - Gilles Vercammen

HET STOCKHOLM SYNDROOM (2014) - Student Axel
HET CLUEDO MYSTERIE (2015) - Professor Plum
KAMER 13 (2015) - PatiŽnt Fabio Casartelli
BLIND DATE (2016) - Buurman Freddy Dupont
VERVLOEKT VERLEDEN (2016) - Homo Maxime Dumoulin

DOODZONDE (2016) - Ruud Van Rotterdam
SOS (2017) - Decor / Baas Hugo Bemelmans
HOTEL PARANOIA (2017) - Decor / Hotelgast Jos Janssens
LEVENSLANG (2017) - Decor / Gevangene Charles Spillemaekers 
CODE ROOD (2018) - Decor/Nachtwinkeluitbater Javesh Sangari
VIJF VOOR TWAALF (2018) - Decor/Fransman Paul Dubois
ELKE SECONDE TELT (2019) - Decor / Broer Rik
SCHAAKMAT (2019) - Decor / Hedwig Teuteleer (Christendemocraten)
NIEUWE BUREN (2019) - Decor / Charmezanger Rony Pardony
HET LUIK (2019) - Decor / Lowieke
AMEN EN UIT (2020) - Decor / Pater Renť / Broer Andrť
DWAALLICHT (2021) - Decor / Limburger Hans
GELUKKIGE VERJAARDAG (2021) - Decor / Doddelaar Gilles
DE REUNIE (2021) - Decor / Professor Plum / Rik / Rechercheur Missoorten
FLASHBACK (2022) - Decor / Clown Borino Orlovino
BLIND DATE (2022) - Decor / Buurman Freddy Dupont
TROUW TOT DE DOOD (2022) - Decor / Sandro-dra Pilecyn

<<< TERUG