SF%20logo.png

SF%20foto%20Glenn.png
Glenn Verbeke

Palmares:
VERVLOEKT VERLEDEN (2011) - Maxime Dumoulin
VIJF VOOR TWAALF (2012) - Fransman Paul Dubois
HOTEL PARANOIA (2012) - Hotelgast Jos Janssens
NOODWEER (2013) - Charmezanger Rony Pardony
DE MOORD OP NAPOLEON (2013) - PatiŽnt Yves Deroeck
GELUKKIGE VERJAARDAG (2014) - Gilles Vercammen

HET STOCKHOLM SYNDROOM (2014) - Student Axel
HET CLUEDO MYSTERIE (2015) - Professor Plum
KAMER 13 (2015) - PatiŽnt Fabio Casartelli
BLIND DATE (2016) - Freddy Dupont
VERVLOEKT VERLEDEN (2016) - Maxime Dumoulin

DOODZONDE (2016) - Ruud Van Rotterdam
SOS (2017) - Decor / Hugo Bemelmans
HOTEL PARANOIA (2017) - Decor / Hotelgast Jos Janssens
LEVENSLANG (2017) - Decor / Gevangene Charles Spillemaekers 
CODE ROOD (2018) - Decor/Nachtwinkeluitbater Javesh Sangari

<<< TERUG