SF%20logo.png

SF%20Kevin.JPG
Kevin Verbeke

Palmares:
VERVLOEKT VERLEDEN (2011) - Decor/Agent Pannekoek
VIJF VOOR TWAALF (2012) - Decor/Duitser Mattheus Kinnreck
HOTEL PARANOIA (2012) - Decor/Hotelgast Jacques Daneels
NOODWEER (2013) - Decor/Priester Eduard Sanctorum
DE MOORD OP NAPOLEON (2013) - Decor/Dokter Edwin Vandesande
GELUKKIGE VERJAARDAG (2014) - Decor/Mario Van Beeck

HET STOCKHOLM SYNDROOM (2014) - Decor/Student Lars
HET CLUEDO MYSTERIE (2015) - Decor/Kolonel Mustard
KAMER 13 (2015) - Decor/PatiŽnt Rudy Raket
BLIND DATE (2016) - Decor/Robin Deleu
VERVLOEKT VERLEDEN (2016) - Decor/Joran Veyt
DOODZONDE (2016) - Decor/Mickey Helsen
SOS (2017) - Decor/Licht en Geluid
HOTEL PARANOIA (2017) - Decor/Hotelgast Jacques Daneels
LEVENSLANG (2017) - Decor/Gevangene Kenzo Beullens
CODE ROOD (2018) - Decor/Facteur Firmin
VIJF VOOR TWAALF (2018) - Decor/Duitser Matthias Kinnreck
ELKE SECONDE TELT (2019) - Decor/Licht en geluid
SCHAAKMAT (2019) - Decor / Rechercheur Bavo Haezevoet
NIEUWE BUREN (2019) - Pater Eduard
HET LUIK (2019) - Attributen / KŁrt
AMEN EN UIT (2020) - Attributen / Pater Theo
DWAALLICHT (2021) - Attributen / Kuisman Rudy
GELUKKIGE VERJAARDAG (2021) - Attributen / Mario
DE REUNIE (2021) - Attributen / Jacques "Jack Daniels" Daneels
FLASHBACK (2022) - Attributen / Licht en Geluid
BLIND DATE (2022) - Attributen / Licht en Geluid
TROUW TOT DE DOOD (2022) - Attributen / Licht en Geluid / Deejay-Rechter Reginald
VOLLE MAAN (2023) - Attributen / Licht en Geluid / Wetsdokter Swiffer
DOODZONDE (2023) - Attributen / Licht en Geluid / Zoon Mickey

 

<<< TERUG