SF%20logo.png

SF%20Kevin.JPG
Kevin Verbeke

Palmares:
VERVLOEKT VERLEDEN (2011) - Decor/Agent Pannekoek
VIJF VOOR TWAALF (2012) - Decor/Duitser Mattheus Kinnreck
HOTEL PARANOIA (2012) - Decor/Hotelgast Jacques Daneels
NOODWEER (2013) - Decor/Priester Eduard Sanctorum
DE MOORD OP NAPOLEON (2013) - Decor/Dokter Edwin Vandesande
GELUKKIGE VERJAARDAG (2014) - Decor/Mario Van Beeck

HET STOCKHOLM SYNDROOM (2014) - Decor/Student Lars
HET CLUEDO MYSTERIE (2015) - Decor/Kolonel Mustard
KAMER 13 (2015) - Decor/PatiŽnt Rudy Raket
BLIND DATE (2016) - Decor/Robin Deleu
VERVLOEKT VERLEDEN (2016) - Decor/Joran Veyt
DOODZONDE (2016) - Decor/Mickey Helsen
SOS (2017) - Decor/Licht en Geluid
HOTEL PARANOIA (2017) - Decor/Hotelgast Jacques Daneels
LEVENSLANG (2017) - Decor/Gevangene Kenzo Beullens
CODE ROOD (2018) - Decor/Facteur Firmin
VIJF VOOR TWAALF (2018) - Decor/Duitser Matthias Kinnreck

 

<<< TERUG