SF%20logo.png

Foto%20ikzelf.jpg
Wies Geerts

Palmares:
VERVLOEKT VERLEDEN (2011) - Schrijver/Regisseur/Hoofdinspecteur Depuydt
VIJF VOOR TWAALF (2012) -  Schrijver/Regisseur/Antwerpenaar Marc Andries
HOTEL PARANOIA (2012) - Schrijver/Regisseur/Klusjesman Lucien Blind
NOODWEER (2013) - Schrijver/Regisseur/Rechercheur Eddy Kuier
DE MOORD OP NAPOLEON (2013) - Schrijver/Regisseur/Dokter Maarten Devolder
GELUKKIGE VERJAARDAG (2014) - Schrijver/Regisseur/Parkwachter Herman

HET STOCKHOLM SYNDROOM (2014) - Schrijver/Regisseur/Leraar Frederik
HET CLUEDO MYSTERIE (2015) - Schrijver/Regisseur/Dokter Black
KAMER 13 (2015) - Schrijver/Regisseur/Dokter Dedonder
BLIND DATE (2016) - Schrijver/Regisseur/Robin Depoorter
VERVLOEKT VERLEDEN (2016) - Schrijver/Regisseur/Hoofdinspecteut Depuydt
DOODZONDE (2016) - Schrijver/Regisseur/Bruno Dewit
SOS (2017) - Schrijver/Regisseur/Willy "Flatley" Dejager
HOTEL PARANOIA (2017) - Schrijver/Regisseur/Klusjesman Lucien Blind
LEVENSLANG (2017) - Schrijver/Regisseur/Cipier Marc Smets
CODE ROOD (2018) - Schrijver/Regisseur/Rechercheur "De Rob"
VIJF VOOR TWAALF (2018) - Schrijver/Regisseur/Antwerpenaar Marc Andries
ELKE SECONDE TELT (2019) - Schrijver/Regisseur/Schoonzoon Serge "Sjers"
SCHAAKMAT (2019) - Schrijver/Regisseur/Moderator Dieter Smets
NIEUWE BUREN (2019) - Schrijver/Regisseur/Rechercheur Eddy Kuier
HET LUIK (2019) - Schrijver/Regisseur/Antoon
AMEN EN UIT (2020) - Schrijver/Regisseur/Ruben Depauw



<<< TERUG