SF%20logo.png
Corona-maatregelen

Beste toeschouwers,

In deze corona-tijden horen bij een theatervoorstelling vanzelfsprekend maatregelen om alles volledig veilig te laten verlopen. Hierbij een overzicht van de maatregelen die we treffen bij onze juli-voorstellingen van "Dwaallicht". Eerst en vooral willen we u geruststellen. We laten niets aan het toeval over. Ons evenement wordt georganiseerd conform de "Covid Event Risk" tool van de overheid. De Federale Overheid gaf haar fiat voor de 100 % corona-veilige aanpak van onze voorstellingen. Label groen, dus een "GO". U kan dus met een gerust hart komen kijken, en dat dankzij de volgende maatregelen:

- Van bij uw binnenkomst tot bij het weer verlaten van de theaterzaal is het mondmasker verplicht, dus ook tijdens de voorstelling.

- Bij binnenkomst ontsmet u ook uw handen voor u naar uw plaats gaat. Wij voorzien voldoende handgel.

- Stoelen, oppervlakken, alles wordt grondig ontsmet door ons voor de zaal opent die dag. Op het toilet voorzien wij ontsmettingsdoekjes en handgel.

- Er is een aparte in- en uitgang, duidelijk aangegeven. Deze worden verplicht gevolgd. Zo kruist u zo weinig mogelijk mensen.

- U zit in de zaal binnen uw bubbel, en op veilige afstand van de andere bubbels (1,5 meter). We laten per avond maximaal 60 toeschouwers toe. Hierdoor kunnen we de veiligheidsafstand optimaal mogelijk maken.

Strenge maatregelen, helaas nodig in deze tijden, maaaaar ... WIJ ZORGEN WEL VOOR EEN ONTSPANNENDE CORONA-VEILIGE UITSTAP ! DUS VOORAL: GENIET ERVAN !

<<< TERUG