SF%20logo.png
Corona-maatregelen

Beste toeschouwers,

In deze corona-tijden horen bij een theatervoorstelling vanzelfsprekend maatregelen om alles volledig veilig te laten verlopen. Hierbij een overzicht van de maatregelen die we treffen bij onze decembervoorstellingen van "Dwaallicht". Eerst en vooral willen we u geruststellen. We laten niets aan het toeval over. Ons evenement wordt georganiseerd conform de "Covid Event Risk" tool van de overheid. De Federale Overheid, het district Deurne en de evenementencel van Antwerpen gaven reeds in september hun fiat voor onze 100 % corona-veilige aanpak. U kan dus met een gerust hart komen kijken, en dat dankzij de volgende maatregelen:

- Van bij uw binnenkomst tot bij het weer verlaten van de theaterzaal is het mondmasker verplicht, dus ook tijdens de voorstelling.

- Bij binnenkomst in de theaterzaal vragen we Úlke toeschouwer zich te registreren met naam, mailadres en telefoonnummer. Die gegevens worden na 4 weken vernietigd.

- Bij binnenkomst ontsmet u ook uw handen voor u naar uw plaats gaat. Wij voorzien voldoende handgel.

- Stoelen, oppervlakken, alles wordt grondig ontsmet door ons voor de zaal opent die dag. Op het toilet voorzien wij ontsmettingsdoekjes en handgel.

- Er is een aparte in- en uitgang, duidelijk aangegeven. Zo kruist u zo weinig mogelijk mensen. Deze worden verplicht gevolgd.

- U zit in de zaal binnen uw bubbel, en op veilige afstand van de andere bubbels (1,5 meter). We laten per avond maximaal 60 toeschouwers toe, ver beneden de zaalcapaciteit van 200 toeschouwers die de overheid toelaat. Hierdoor kunnen we de veiligheidsafstand optimaal mogelijk maken.

Strenge maatregelen, helaas nodig in deze tijden, maar last but not least ... ZORGEN WIJ VOOR EEN ONTSPANNENDE CORONA-VEILIGE UITSTAP ! GENIET ERVAN!

<<< TERUG