SF%20logo.png


Wie?
Begin 2011 werd onze toneelgroep opgericht door Wies Geerts en Kevin Verbeke. Algauw vonden ze een enthousiaste kern acteurs en actrices om mee te spelen. De stukken worden allemaal geschreven door Wies Geerts (www.wiesgeerts.be). Het decor wordt verzorgd door Kevin Verbeke en Glenn Verbeke. Jeroen Cornille zorgt voor licht en geluid. Glenn Verbeke zorgt voor de affiches en de publicaties. Het was een sprong in het duister, maar met succes. Debuutstuk "Vervloekt Verleden" werd meteen een groot succes,  en ook alle stukken nadien konden rekenen op volle zalen en fantastische reacties. We zullen er alles aan doen om ons trouwe publiek ook in de toekomst te blijven amuseren!

Wat?
We spelen komische thrillers, een genre dat maar weinig gezelschappen opvoeren. Grappige personages die spannende dingen meemaken. Bovendien zijn het allemaal nieuwe zelfgeschreven stukken. Stukken dus die je nog nooit ergens anders hebt zien opvoeren. Het blijkt een succesrecept, en daar blijven we dus trouw aan: spannend, grappig, intrigerend. Als we iedereen maar een (ont)spannend toneeluitstapje kunnen bezorgen . Onze stukken zijn geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar. Er wordt vaak gebruik gemaakt van schrikeffecten of andere thriller-elementen. Nadat we ze hebben opgevoerd, worden de stukken te koop aangeboden via Toneelfonds J. Janssens. www.toneelfonds.be

Waar?
We spelen onze stukken in Zaal Bart, in de Sint-Bartholomeusstraat 9 in Merksem. Een supergezellige zaal met een ruime cafetaria. De zaal biedt plaats aan 90 bezoekers.

Wanneer?
Onze splinternieuwe komische thriller "Schaakmat" wordt in 2019 gespeeld op:
vrijdag 3 mei en zaterdag 4 mei om 20.30 uur, zondag 5 mei om 15 uur, vrijdag 10 mei en zaterdag 11 mei om 20.30 uur.

De ticketverkoop is reeds geopend. Klik hier om te reserveren

                                                                                                        <<< TERUG