SF%20logo.png


Wie?
Begin 2011 werd onze toneelgroep opgericht door Wies Geerts en Kevin Verbeke. Algauw vonden ze een enthousiaste kern acteurs en actrices om mee te spelen. De stukken worden allemaal geschreven door Wies Geerts (www.wiesgeerts.be). Het decor wordt verzorgd door Glenn Verbeke, die ook zorgt voor de affiches. Het was een sprong in het duister, maar met succes. Debuutstuk "Vervloekt Verleden" werd meteen een groot succes,  en ook de 20 zelfgeschreven stukken nadien konden rekenen op volle zalen en fantastische reacties. We zullen er alles aan doen om ons trouwe publiek ook in de toekomst te blijven amuseren!

Wat?
We spelen komische thrillers, een genre dat maar weinig gezelschappen opvoeren. Grappige personages die spannende dingen meemaken. Bovendien zijn het allemaal nieuwe zelfgeschreven stukken. Stukken dus die je nog nooit ergens anders hebt zien opvoeren. Dat concept kan rekenen op schitterende reacties van het publiek, telkens weer, daar blijven we dus trouw aan: spannend, grappig, intrigerend. Als we iedereen maar een (ont)spannend toneeluitstapje kunnen bezorgen . Meer ambiŽren we niet. Onze stukken zijn geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar. Er wordt vaak gebruik gemaakt van schrikeffecten of andere thriller-elementen. Nadat we ze eerst zelf hebben opgevoerd, worden de stukken van Wies Geerts te koop aangeboden via uitgeverij Toneelfonds J. Janssens. www.toneelfonds.be

Waar?
We spelen in Zaal Familia, in de Karel Govaertsstraat 53, in Deurne (Antwerpen). We werken met stoelen en tafeltjes zodat iedereen zijn drankje mee in de zaal kan nemen tijdens onze voorstellingen. Ook het balkon is beschikbaar, maar daar is drank meenemen verboden door de zaaluitbaters.

Wanneer?
Onze herneming van ons successtuk uit 2016 met als titel "Blind Date" wordt gespeeld op:
vrijdag 9 september en zaterdag 10 september om 20.30 uur, en op zondag 11 september om 15 uur.


De ticketverkoop is in volle gang.  Klik hier voor tickets.

                                                                                                        <<< TERUG