SF%20logo.png
Het  Laatste  Nieuws

<<< TERUG


23/10/2020 - Ook met de verstrengde maatregelen kunnen onze voorstellingen perfect veilig plaatsvinden. Wij spelen dus in december! In alle veiligheid, de volledige veiligheidsmaatregelen die we treffen kan u hier lezen.

24/09/2020 - De Sous-Fleurtjes waren alvast euforisch na het lezen van ons nagelnieuwe decemberstuk. "Superspannend en supergrappig", was de conclusie. Wij beginnen volgende week met veel enthousiasme aan de repetities richting onze decembervoorstellingen.

12/09/2020 - Met een daverend applaus en alweer schitterende reacties nadien, hebben we "Amen en Uit" in schoonheid afgesloten. Het waren twee fantastische speelweekends. Zo'n 350 toeschouwers kwamen kijken, en voor ons decemberstuk zijn nu al meer dan de helft van de beschikbare plekjes gereserveerd. Dank aan iedereen die kwam kijken, aan onze fantastische licht/geluidsman Koen, aan onze onovertroffen toneelmama, aan decorkunstenaar Glenn, en aan de hele ploeg. Op naar Dwaallicht!


10/09/2020 - Alweer superlatieven en laaiend enthousiaste reacties na onze donderdagvoorstelling. "Amen en Uit" is een overdonderend succes. Morgen wuiven we onze achttiende komische thriller uit, voor een nokvolle uitverkochte zaal.

06/09/2020 - De matinee bevestigde wat al twee avonden duidelijk was. Ons publiek genoot met volle teugen van onze achttiende komische thriller. Ons eerste speelweekend zit erop. De reacties op onze website liegen er niet om. Lees hier wat ons publiek het afgelopen weekend vond van "Amen en Uit". Wij nemen enkele dagen pauze, in aanloop naar volgende donderdag ...

05/09/2020 - Ook na de tweede voorstelling vanavond niks dan enthousiaste reacties. "Amen en Uit" blijkt weer een schot in de roos. Morgen spelen we onze matinee, ook die is helemaal uitverkocht.

04/09/2020 - Wat was iedereen overduidelijk toe aan eindelijk weer een ontspannend avondje toneel. Een daverend applaus en unaniem ronduit fantastische reacties na onze première van "Amen en Uit". Het deed duidelijk deugd na maanden corona-ellende. De kop is eraf ...

03/09/2020 - Een prima generale repetitie, we zijn dus helemaal klaar voor de grote première morgen. De zaal is volledig uitverkocht, en volstrekt corona-veilig. Aan al wie komt kijken, geniet er ten volle van, jullie hebben het verdiend na zo'n lange tijd!

30/08/2020 - Wat deed het deugd om weer een splinternieuw decor te zien verschijnen. Alweer een pareltje van Glenn en zijn decorploeg. Het ziet er fantastisch uit! Maandag starten de zaalrepetities. Er zijn 4 voorstellingen uitverkocht, enkel op donderdag 10 september hebben we nog een dertigtal plekjes. Reserveren maar!

27/08/2020 - Mensen zijn duidelijk toe aan een theater-uitstapje na alle Corona-miserie. We zijn bijna uitverkocht. Enkel op donderdag 10 september kunnen er nog enkele mensen bij, de andere voorstellingen zijn tot de laatste plek uitverkocht.

12/08/2020 - Nu de evenementen in Antwerpen - met strikte veiligheidsvoorschriften - weer toegelaten zijn, kunnen we aankondigen dat onze septembervoorstellingen van "Amen en Uit" doorgaan zoals gepland! Op naar een gezellig, ontspannend, corona-veilig toneeluitstapje!

09/08/2020 - Wat wel zeker is in deze onzekere tijden: half augustus verschijnt de boekversie van "Het Luik", ons afgelopen decemberstuk. Op verzoek van velen maakte Wies Geerts een boekbewerking van dit successtuk. Bestellen kan vanaf nu !

08/08/2020 - Tot nader order gaan onze septembervoorstellingen door. Het zal afhangen van de regelgeving vanaf september, maar we gaan er nog steeds van uit dat gezond verstand zal zegevieren en dat onze voorstellingen - uiteraard helemaal veilig - zullen kunnen en mogen plaatsvinden. Leg uw tickets al klaar ...

26/07/2020 - Helaas, onze kwis is geannuleerd. Net zoals alle andere evenementen in het Antwerpse de komende maand. We hopen ergens in september een volgende editie te organiseren.

14/07/2020 - Mensen snakken duidelijk naar een ontspannende kwisavond na alle corona-miserie. Onze kwis is twee weken vooraf volledig volzet op beide avonden!

28/06/2020 - En ook onze kwis gaat door. Om de veiligheidsafstand te garanderen kwissen we op vrijdag 31 juli en zaterdag 1 augustus, telkens voor 10 ploegen. Uiteraard met anderhalve meter tussen elke tafel, bediening aan de tafel, opdieners met mondmasker (voor de deelnemers is het niet verplicht), handgel aan de inkom en ontsmette tafels. Volkomen veilig een gezellig avondje kwissen dus. Inschrijven maar!

03/06/2020 - Yes! We kunnen weer! Natuurlijk zorgen we voor de nodige veiligheidsmaatregelen, maar in september spelen we "Amen en Uit" !

11/04/2020 - Uiteraard ontsnappen ook wij er niet aan. De voorstellingen van "Amen en Uit", gepland voor de maand mei, worden verplaatst naar 4-5-6-10-11 september. Wie reeds tickets reserveerde is intussen per mail verwittigd. Tickets kunnen worden verplaatst naar september, wie verhinderd is in september kan een tegoedbon krijgen voor onze splinternieuwe decemberproductie "Dwaallicht". Vanzelfsprekend zullen wij in de zaal rekening houden met de sociale afstand tussen de zitplaatsen.

16/01/2020 - De hele ploeg reageerde laaiend enthousiast op ons nagelnieuwe mei-stuk "Amen en Uit". Er werd veel gelachen en (vaak tevergeefs) gegokt op de dader. Een leuke avond voor de hele Sous-Fleurs ploeg. En dat wordt het ook voor u, als u - net zoals inmiddels al 250 anderen - reserveert. Doen dus !

15/01/2020 - Voor de Sous-Fleurs zit de korte winterstop erop. Vanavond lezen we met z'n allen voor het eerst ons splinternieuwe mei-stuk "Amen en Uit". Benieuwd wat iedereen ervan zal vinden ...

01/01/2020 - We wensen ons fantastisch publiek een gezond, gelukkig en goedgevuld jaar 2020 toe!

15/12/2019 - Met een daverende staande ovatie van de eerste rij vooraan tot en met het hele balkon, is het doek gevallen over "Het Luik". Het waren vijf waanzinnige voorstellingen met niks dan superlatieven. Dank aan onze toneelmama en Karin voor het warme onthaal, dank aan Glenn (en Robin) voor het prachtige decor, dank aan Luc voor het vlekkeloze licht en geluid, dank aan alle spelers en speelsters voor de geweldige sfeer, maar bovenal dank aan U, ons onovertroffen publiek, voor uw komst en uw heerlijke reacties. Fijne feestdagen, een fantastisch begin van 2020, en tot in mei bij "Amen en uit".

14/12/2019 - Alweer ronduit fenomenale reacties na onze vierde voorstelling. Vanavond wuiven we "Het Luik" uit na een fantastische reeks. Aan al wie komt kijken naar de slotvoorstelling, een fijne toneelavond!

13/12/2019 - Ons weekje rust zit erop, vanavond voorstelling vier. Na ons verbluffende openingsweekend, kijken we er énorm naar uit. Aan al wie komt kijken, geniet ervan!

09/12-2019 - Voorstelling drie ... staande ovatie drie. Wat een waanzinnig succes was dit eerste speelweekend. Nooit eerder was ons publiek het zo unaniem eens dat dit met afstand ons beste stuk is. Wij nemen enkele dagen rust, woensdag een opfrissing, en vrijdag begint ons tweede speelweekend. Er zijn nog slechts enkele balkonplekjes vrij ...

08/12/2019 - Voorstelling twee leverde alweer een staande ovatie op en was opnieuw voor nagenoeg iedereen die ons al jaren volgt ons beste stuk ooit. Er zijn inmiddels ook al enkele toneelgezelschappen geïnteresseerd om het stuk te spelen, hoewel het pas in januari/februari zal worden uitgegeven. Wat een succes! Vanmiddag onze matinee voor een nokvolle zaal! Intussen wordt onze site hier overspoeld met fantastische reacties.

07/12/2019 - Wat een première! Een vlekkeloze voorstelling, een daverende staande ovatie van een joelend publiek, overdonderend lovende commentaren nadien, en als eregast niemand minder dan Antwerps Burgemeester Bart De Wever die nadien liet weten - net als letterlijk iedereen in het publiek - er enorm van te hebben genoten. Vanavond voorstelling twee. Aan al wie komt kijken ... geniet ervan!

06/12/2019 - De zaalrepetities zitten erop. Vanavond openen we "Het Luik" een eerste keer voor ons publiek. De grote première in een stevig gevulde Zaal Familia. Aan al wie komt kijken ... geniet ervan!

04/12/2019 - Ons decor staat en het is zonder twijfel ons meest imposante decor tot nu toe. Prachtig werk van ontwerper Glenn Verbeke en onze Sous-Fleurs decorbouwploeg. Tijd voor de laatste repetities richting de première van aanstaande vrijdag. Intussen reserveerden zo'n 400 mensen een kaartje ...

22/11/2019 - Bij alle voorstellingen zijn we aan de laatste (balkon)plaatsen toe. Nu of nooit ...

18/10/2019 - De matinee is nu volledig uitverkocht, en bij elke zaterdagvoorstelling hangt het bordje "Laatste tickets". Niet meer aarzelen dus, en reserveren maar!

22/09/2019 - Nog bijna drie maanden tot aan onze première, en meer dan de helft van de beschikbare tickets is nu al de deur uit. Onze matinee is zelfs al aan de laatste tickets toe ... Nog geen kaarten? Snel zijn! Mis deze aangrijpende tragikomische thriller van Wies Geerts niet!

11/09/2019 - Nooit eerder reageerden de Sous-Fleurs zo verbluffend op een nieuw stuk. "Het Luik" werd op onze leesavond ronduit fenomenaal onthaald. Unaniem waren de reacties magistraal. Volgende woensdag starten de repetities van wat zonder twijfel een onvergetelijke knaller zal worden ...

08/09/2019 - Na een matinee met alleen geweldige commentaren, hebben we "Nieuwe Buren" afgesloten. Dank aan al wie kwam kijken voor jullie komst, jullie applaus, jullie geweldige respons nadien. Wij zijn nu al op weg richting "Het Luik". We zien mekaar in december !

07/09/2019 - Ook na de tweede voorstelling alleen maar superlatieven. "Nieuwe Buren" wordt meer dan gesmaakt. Zondag sluiten we met de matinee deze hernemingsperiode alweer af. Aan al wie zondag komt, heel veel plezier !

06/09/2019 - Fantastische reacties na de première van "Nieuwe Buren". Ook na meer dan vijf jaar blijven de reacties schitterend. Zaterdag spelen we voorstelling twee. Aan al wie komt kijken, geniet ervan !

05/09/2019 - De generale repetitie is vlot verlopen, we zijn er helemaal klaar voor. Aan al wie komt kijken naar de uitverkochte première ... heel veel plezier!

04/09/2019 - De vrijdagavondvoorstelling is nu helemaal uitverkocht, op zaterdagavond en zondagmiddag vullen we de laatste stoelen. Zo'n 200 mensen reserveerden al een ticket. Wil je er nog bij zijn? Héééél snel zijn dan ...

17/08/2019 - Voor onze septemberherneming vullen we op vrijdag en zaterdag stilaan de laatste rijen. Niet meer aarzelen dus, maar snel reserveren!

03/08/2019 - Onze kwis was een groot succes. Een volle zaal, een spannende strijd en vooral heel veel plezier. Na deze editie schreven de ploegen zo massaal terug in, dat onze kwis van 2 november nu al hopeloos volzet is. Fantastisch!

01/07/2019 - De ticketverkoop voor "Nieuwe Buren" loopt op kruissnelheid. Zo'n 150 kaarten zijn de deur al uit voor onze septemberherneming. Reserveren kan door HIER te klikken. Doen!

12/05/2019 - Met een daverend applaus en alweer lovende reacties, hebben we "Schaakmat" gisteren uitgewuifd. Het was een fantastische periode. We hebben van elke moment genoten, en ons publiek duidelijk ook. Aan al onze toeschouwers: bedankt voor jullie komst en jullie heerlijke reacties.
Geniet van de zomer en tot in september of december in onze nieuwe zaal, Zaal Familia in Deurne !

11/05/2019 - Alweer een daverend applaus en ronduit fantastische reacties na voorstelling vier gisteren. Vanavond sluiten we de deur van Zaal Bart definitief achter ons ...

10/05/2019 - Het weekje rust zit erop. Na de topreacties het afgelopen weekend, spelen we vanavond voorstelling vier. Nog geen tickets? Helaas, te laat ...

05/05/2019 - De trend zet zich voort ... ook na de matinee super-enthousiaste reacties van het publiek. Volgende vrijdag voorstelling vier ...

04/05/2019 - Ook de tweede voorstelling was een schot midden in de roos. Fantastische reacties. Het kan nu al niet meer stuk ...

03/05/2019 - Wat een première ... een lang en daverend applaus en topreacties! Nog vier topvoorstellingen te gaan ...

02/05/2019 - Een meer dan geslaagde generale repetitie ... we zijn er helemaal klaar voor! Vanavond de grote première! Aan iedereen die komt kijken: veel plezier!

01/05/2019 - Ons decor is opgebouwd. Weer knap werk van onze decorploeg. Nog enkele zaalrepetities, en dan zijn we klaar voor vrijdag ... de première!

01/04/2019 - Geen aprilgrap ... ook de matinee van zondag 5 mei is nu helemaal volzet. Er blijven enkel nog een aantal tickets voor vrijdag 3 en zaterdag 4 mei ...

22/03/2019 - De voorstellingen van vrijdag 10 mei en zaterdag 11 mei zijn inmiddels volledig uitverkocht. Ook de andere avonden vullen we de laatste tafels ...

19/03/2019 - Intussen blijft onze ticketverkoop lopen, en zijn er al 4 avonden helemaal of bijna uitverkocht. Wie nog geen tickets heeft ... snel snel ...

17/03/2019 - Onze kwis was een enorm succes. Al 13 ploegen schreven zich meteen terug in voor onze volgende editie in november, die dus alweer bijna volzet is ...

12/02/2019 - De kwis is helemaal volzet! Meer dan 100 kwissers komen op 16 maart hun kennis meten ...

30/01/2019 - Nog drie plekjes, en onze kwis van zaterdag 16 maart is ook volzet. Eerst is eerst ...

10/01/2019 - Het zat eraan te komen ... de allerlaatste voorstelling (zaterdag 11 mei) is nu helemaal volzet. Ook de matinee vult de laatste stoelen ...

05/01/2019 - De kaartverkoop loopt als een trein. De kaap van 200 reservaties is nu al overschreden. Binnenkort is de eerste uitverkochte avond een feit.

01/01/2019 - Wij wensen ons fantastisch publiek een (ont)spannend en gezond 2019! Onze allerbeste wensen!<<< TERUG